مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

651
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

128
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آرد ماهی کیلکا برتولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین

صفحات

 صفحه شروع 473 | صفحه پایان 481

چکیده

 جهت تعیین مناسب ترین درصد افزودن آرد ماهی به جیره و اثر آن برتولید و ترکیب شیر, 32 راس گاو هلشتاین چندزایش براساس تولید مقدار شیر, انتخاب و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در یک آزمایش تولیدی 75 روزه (15 روز پیش آزمایش, 60 روز آزمایش) مورد استفاده قرار گرفتند. گاوها با چهار جیره غذایی (1, 2, 3, 4) متوازن شامل: 44/4 درصد علوفه و 55/6 درصد کنسانتره به ترتیب حاوی 0, 1, 2, 3 درصد آرد ماهی مورد تغذیه قرار گرفتند. جیره های غذایی از نظر میزان انرژی خالص شیردهی و پروتئین خام یکسان بودند, میانگین تولید شیرخام روزانه برای جیره های غذایی حاوی 0, 1, 2, 3 درصد آرد ماهی کیلکا به ترتیب برابر 28/94, 31/31, 30/16, 32/24 کیلوگرم برای شیر تصحیح شده برحسب 4 درصد چربی 22/45, 24/83, 24/30 و 24/80 و شیر تصیحیح شده بر حسب 3/5 درصد چربی 24/69, 26/63, 26/03, 26/83 کیلوگرم بود. تجزیه واریانس این صفت نشان داد که گاوهای تغذیه شده با جیره 2, 3, 4 به طور معنی داری شیر بیشتر از جیره 1 تولید کردند(0/01>P). درصد چربی شیر گاوها با مصرف جیره های شماره 1 تا 4 و میانگین مقدار چربی تولیدی روزانه از نظر آماری اختلاف معنی داری نداشت (0/05P) اختلاف داشتند. میانگین درصد مواد جامد شیر و مواد جامد بدون چربی شیر در بین جیره ها تفاوت معنی دار نداشت (0/05P) و میزان گلوکز و کل پروتئین پلاسمای خون به طور معنی دار افزایش یافته بودند (0/01>P) pH مدفوع تحت تاثیر تیمارهای غذایی مختلف قرار نگرفت. قابلیت هضم ظاهری ماده آلی و پروتئین خام با افزایش آرد ماهی کیلکا به جیره به طور معنی دار افزایش و قابلیت هضم ظاهری چربی خام کاهش یافت. (0/01>P)

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امانلو، حمید، دادخواه، خدیجه، و نیک خواه، علی. (1383). اثر آرد ماهی کیلکا برتولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین. علوم کشاورزی ایران، 35(2)، 473-481. SID. https://sid.ir/paper/419617/fa

    Vancouver: کپی

    امانلو حمید، دادخواه خدیجه، نیک خواه علی. اثر آرد ماهی کیلکا برتولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛35(2):473-481. Available from: https://sid.ir/paper/419617/fa

    IEEE: کپی

    حمید امانلو، خدیجه دادخواه، و علی نیک خواه، “اثر آرد ماهی کیلکا برتولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین،” علوم کشاورزی ایران، vol. 35، no. 2، pp. 473–481، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419617/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button