Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,159
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

182
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دو سطح اوره بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری گیاه جو سیلو شده، و ویژگی های پرواربندی گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 140

چکیده

 اثر افزودن دو سطح اوره (صفر, 0.5و 0.75 درصد ماده تر) به گیاه جو سیلو شده (سیلاژ جو), بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری آن در قوچ های قزل اندازه گیری شد. هم چنین, اثر کاربرد مخلوط علوفه جو سیلو شده و یونجه خشک بر عملکرد پرواری 48 راس گوسفند نر قزل و مهربان بررسی شد. pH, نیتروژن کل و غلظت نیتروژن آمونیاکی سیلاژها با افزودن اوره افزایش یافت (P<0.05). ضریب گوارش پذیری ظاهری ماده خشک, ماده آلی, ADF و NDF, تحت تاثیر افزودن اوره قرار نگرفت, ولی ضریب گوارش پذیری نیتروژن کل در سیلاژ با 0.5 درصد اوره, بیشتر از سیلاژ بدون اوره بود (P<0.05). ضریب گوارش پذیری ظاهری نیتروژن کل, و تعادل نیتروژن برای سیلاژ دارای 0.5 درصد اوره, بیشتر از سیلاژ با 0.75 درصد اوره بود. ولی این تفاوت معنی دار نبود (P>0.05). pH مایع شکمبه در 2.5 ساعت, و غلظت نیتروژن آمونیاکی در چهار ساعت پس از تغذیه, برای سیلاژ 0.75 درصد بیشتر از سیلاژ 0.5 درصد اوره اندازه گرفته شد (P<0.05). اختلاف معنی داری از نظر غلظت نیتروژن اوره خون میان تیمارها وجود نداشت. در همه موارد, نیتروژن اوره کمتر از 20 میلی گرم در دسی لیتر بود. توان تجزیه پذیری بالقوه, تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام با سیلاژ 0.75 درصد اوره, بیشتر بود. ویژگی های عملکرد پرواری و ترکیب لاشه, تحت تاثیر قرار نگرفت. نتایج نشان داد که ارزش غذایی گیاه کامل جو, با افزودن 0.75 درصد اوره در هنگام سیلو کردن, افزایش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روغنی حقیقی فرد، ابراهیم، و ضمیری، محمدجواد. (1381). اثر دو سطح اوره بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری گیاه جو سیلو شده, و ویژگی های پرواربندی گوسفند. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 6(4)، 127-140. SID. https://sid.ir/paper/422097/fa

    Vancouver: کپی

    روغنی حقیقی فرد ابراهیم، ضمیری محمدجواد. اثر دو سطح اوره بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری گیاه جو سیلو شده, و ویژگی های پرواربندی گوسفند. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1381؛6(4):127-140. Available from: https://sid.ir/paper/422097/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم روغنی حقیقی فرد، و محمدجواد ضمیری، “اثر دو سطح اوره بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری گیاه جو سیلو شده, و ویژگی های پرواربندی گوسفند،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 6، no. 4، pp. 127–140، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/422097/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا