APA:
کپیروغنی حقیقی فرد، ابراهیم، و ضمیری، محمدجواد. (1380). اثر سطوح مختلف اوره بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ ذرت در تغذیه گوسفند. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 5(3)، 167-177. SID. https://sid.ir/paper/433453/fa
Vancouver:
کپیروغنی حقیقی فرد ابراهیم، ضمیری محمدجواد. اثر سطوح مختلف اوره بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ ذرت در تغذیه گوسفند. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1380؛5(3):167-177. Available from: https://sid.ir/paper/433453/fa
IEEE:
کپیابراهیم روغنی حقیقی فرد، و محمدجواد ضمیری، “اثر سطوح مختلف اوره بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ ذرت در تغذیه گوسفند،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 5، no. 3، pp. 167–177، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/433453/fa