مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,997
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

322
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف اوره بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ ذرت در تغذیه گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 167 | صفحه پایان 177

چکیده

 اثر افزودن سطوح مختلف اوره (صفر, 0.5 و 0.75 درصد ماده تر) به گیاه کامل ذرت, بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم در 16 راس گوسفند نر قزل, در چارچوب یک طرح کاملا تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفت. تجزیه پذیری و ارزش غذایی آن نیز بررسی گردید.با افزودن اوره, pH, میزان کل ازت و غلظت ازت آمونیاکی سیلاژ افزایش یافت (P<0.05). ضریب گوارش پذیری ظاهری کل ازت برای سیلاژهای حاوی اوره بیشتر بود (P<0.05). تعادل ازت در گوسفندان تغذیه شده با سیلاژ حاوی 0.5 درصد اوره افزایش یافت (P<0.05). pH و غلظت ازت آمونیاکی مایع شکمبه تا 1.5 ساعت بعد از تغذیه با ذرت اوره دار افزایش یافت (P<0.05). سطح ازت اوره ای خون تا شش ساعت پس از تغذیه با سیلاژهای حاوی اوره بالاتر بود (P<0.05). توان تجزیه پذیری بالقوه ماده خشک و آلی با سیلاژهای 0.5 درصد اوره بیشترین بود. میانگین افزایش وزن روزانه با افزودن اوره افزایش یافت, و با سیلاژ 0.75 درصد اوره بالاتر بود (212.88 گرم). ضخامت چربی زیرپوستی درگوسفندان تغذیه شده با سیلاژهای حاوی 0.75 و بدون اوره, به گونه ای معنی دار (P<0.01) بیشتر شد. به نظر می رسد که بازده غذایی با افزودن اوره بهبود یابد. نتایج نشان می دهد که ارزش غذایی ذرت با افزودن 0.5 درصد اوره افزایش می یابد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

روغنی حقیقی فرد، ابراهیم، و ضمیری، محمدجواد. (1380). اثر سطوح مختلف اوره بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ ذرت در تغذیه گوسفند. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 5(3)، 167-177. SID. https://sid.ir/paper/433453/fa

Vancouver: کپی

روغنی حقیقی فرد ابراهیم، ضمیری محمدجواد. اثر سطوح مختلف اوره بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ ذرت در تغذیه گوسفند. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1380؛5(3):167-177. Available from: https://sid.ir/paper/433453/fa

IEEE: کپی

ابراهیم روغنی حقیقی فرد، و محمدجواد ضمیری، “اثر سطوح مختلف اوره بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ ذرت در تغذیه گوسفند،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 5، no. 3، pp. 167–177، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/433453/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button