مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

489
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی هدایت حرارتی و رفتار اکسیده شدن نیترید آلومینیوم پیوند واکنشی (RBAN)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 19

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در مقاله حاضر، نیترید آلومینیومی توسط فرایند پیوند واکنشی تهیه گردیدند. نمونه های مورد آزمایش از اختلاط پودر AIN با درصدهای مختلف وزنی پودر AI با دو مورفولوژی پولکی و ذره ای و اندازه ذرات گوناگون تهیه و در محیط گاز نیتروژن در کوره تیوبی نیتریده شدند. نتایج نشان می دهد که در محدوده 25-15 درصد وزنی پودر AI بیشترین درصد تبدیل AI به فاز AIN بدست می آید. با افزایش درصد وزنی پودر AI به دلیل تغییر شکل دایم ذرات فلزی شکل دهی ، درصد حجمی تخلخل های باز کاهش یافته و درصد تبدیل AI به فاز AIN کم می شود. عواملی مانند مورفولوژی و اندازه ذرات پودر AI تاثیر قابل توجهی بر واکنش نیتریده شدن و فرایند پیوند واکنشی دارد. به کمک مشاهدات میکروسکوپی الکترونی روبشی و نوری (SEM,OM) فازهای AIN اولیه، ثانویه ، AI آزاد و تخلخل های موجود در ریز ساختار بررسی گردیدند. اکسیده شدن نمونه های RBAN در محدوده 1200-1000 درجه سانتیگراد نشان داد که فرایند اکسیده شدن متاثر از دما و زمان واکنش اکسیده شدن ، مورفولوژی ، اندازه ذرات پودر AI و درصد حجمی تخلخل های باز موجود در ریز ساختار است.همچنین بررسی های انجام شده در زمینه اندازه گیری هدایت حرارتی نمونه ها نشان داد که هدایت حرارتی بدنه های ساخته شده با پودر AI با مورفولوژی پولکی با افزایش دما کاهش یافته، در حالی که در بدنه های ساخته شده با پودر AI با مورفولوژی ذره ای با افزایش دما هدایت حرارتی افزایش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صلاحی، اسماعیل، مضطرزاده، فتح اله، و هاینریش، یورگن. (1382). بررسی هدایت حرارتی و رفتار اکسیده شدن نیترید آلومینیوم پیوند واکنشی (RBAN). مجله بین المللی علوم مهندسی(انگلیسی)، 14(2)، 1-19. SID. https://sid.ir/paper/423860/fa

    Vancouver: کپی

    صلاحی اسماعیل، مضطرزاده فتح اله، هاینریش یورگن. بررسی هدایت حرارتی و رفتار اکسیده شدن نیترید آلومینیوم پیوند واکنشی (RBAN). مجله بین المللی علوم مهندسی(انگلیسی)[Internet]. 1382؛14(2):1-19. Available from: https://sid.ir/paper/423860/fa

    IEEE: کپی

    اسماعیل صلاحی، فتح اله مضطرزاده، و یورگن هاینریش، “بررسی هدایت حرارتی و رفتار اکسیده شدن نیترید آلومینیوم پیوند واکنشی (RBAN)،” مجله بین المللی علوم مهندسی(انگلیسی)، vol. 14، no. 2، pp. 1–19، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/423860/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button