APA:
کپیغدیری، حسین، و مجیدیان، مجید. (1382). تاثیر سطوح نیتروژن و قطع آبیاری در مراحل شیری و خمیری شدن دانه بر عملکرد, اجزای عملکرد و کارایی استفاده از آب در ذرت دانه ای (.Zen mays L). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(2)، 103-114. SID. https://sid.ir/paper/425019/fa
Vancouver:
کپیغدیری حسین، مجیدیان مجید. تاثیر سطوح نیتروژن و قطع آبیاری در مراحل شیری و خمیری شدن دانه بر عملکرد, اجزای عملکرد و کارایی استفاده از آب در ذرت دانه ای (.Zen mays L). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(2):103-114. Available from: https://sid.ir/paper/425019/fa
IEEE:
کپیحسین غدیری، و مجید مجیدیان، “تاثیر سطوح نیتروژن و قطع آبیاری در مراحل شیری و خمیری شدن دانه بر عملکرد, اجزای عملکرد و کارایی استفاده از آب در ذرت دانه ای (.Zen mays L)،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 2، pp. 103–114، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/425019/fa