مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

497
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نسبت های مختلف اسیدهای چرب غیراشباع n3/n6 بر شاخص های رشد میگوی سفیدهندی (Penaeus indicus, Miline, Edwards) در مرحله جوانی

صفحات

 صفحه شروع 28 | صفحه پایان 35

چکیده

 جهت پی بردن به اثرات نسبت های متفاوت n3/n6, دو گروه از اسیدهای چرب غیر اشباع 10 جیره غذایی نیمه خالص با نوع و میزان مواد مشابه و با پروتیین و انرژی مساوی تهیه گردید. تفاوت جیره ها فقط در میزان n3/n6 بوده که در هر 5 جیره با مخلوط کردن روغن سویا و یکی از دو روغن ماهی مورد استفاده (روغن ماهی کاد و روغن ماهی کیلکا) تنظیم گردید. جیره های آزمایشی همراه با یک جیره از غذای تجاری میگو )چینه 404( در قالب طرح آزمایشی کاملا تصادفی (CRD) به مدت 2 ماه بر شاخص های رشد میگوی سفید هندی 3-4 گرمی آزمایش گردید. نتایج این بررسی نشان داد که تیمارهای 1 و 2 با نسبت های 0.5 و 1 از n3/n6, برای شاخص های رشد و بازدهی غذا از بقیه تیمارها بهتر بوده و با آن ها در سطح p=0.05 اختلاف معنی دار داشته اند. همچنین سطوح 2 و 1 از 5 سطح n3/n6 برای هر دو روغن از بقیه سطوح برای شاخص های رشد و بازدهی غذا بهتر بوده و با بقیه سطوح p=0.05 اختلاف معنی دار داشته اند. البته بعضی از سطوح و تیمارها در مقاطعی کوتاه تاثیر بیشتری بر شاخص های رشد و بازدهی غذا داشته اند اما متعاقب آن این روند منفی شده و یا به صورت محسوسی کاهش یافته است. در مجموع نتایج مطالعه بر این امر دلالت دارند که مناسب ترین نسبت اسیدهای چرب غیر اشباع n3/n6 نسبت های 1 و 0.5 بوده است. اگر چه اثر روغن کاد بر همه شاخص های مورد بررسی تقریبا در کلیه مقاطع آزمایش بهتر از روغن کیلکا بوده اما تفاوت آن ها در سطح p=0.05 معنی دار نبوده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غفله مرمضی، جاسم، بن سعد، چیروز، و نیک خواه، علی. (1380). تاثیر نسبت های مختلف اسیدهای چرب غیراشباع n3/n6 بر شاخص های رشد میگوی سفیدهندی (Penaeus indicus, Miline, Edwards) در مرحله جوانی . پژوهش و سازندگی، 14(3 (پی آیند 52) در امور دام و آبزیان)، 28-35. SID. https://sid.ir/paper/426062/fa

    Vancouver: کپی

    غفله مرمضی جاسم، بن سعد چیروز، نیک خواه علی. تاثیر نسبت های مختلف اسیدهای چرب غیراشباع n3/n6 بر شاخص های رشد میگوی سفیدهندی (Penaeus indicus, Miline, Edwards) در مرحله جوانی . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1380؛14(3 (پی آیند 52) در امور دام و آبزیان):28-35. Available from: https://sid.ir/paper/426062/fa

    IEEE: کپی

    جاسم غفله مرمضی، چیروز بن سعد، و علی نیک خواه، “تاثیر نسبت های مختلف اسیدهای چرب غیراشباع n3/n6 بر شاخص های رشد میگوی سفیدهندی (Penaeus indicus, Miline, Edwards) در مرحله جوانی ،” پژوهش و سازندگی، vol. 14، no. 3 (پی آیند 52) در امور دام و آبزیان، pp. 28–35، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426062/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button