APA:
کپیفجری، ابوالحسن. (1380). تاثیر مایه زنی باکتری و سطوح مختلف نیتروژن در رشد و گره زایی ارقام یونجه. علوم کشاورزی ایران، 32(2)، 309-317. SID. https://sid.ir/paper/429924/fa
Vancouver:
کپیفجری ابوالحسن. تاثیر مایه زنی باکتری و سطوح مختلف نیتروژن در رشد و گره زایی ارقام یونجه. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1380؛32(2):309-317. Available from: https://sid.ir/paper/429924/fa
IEEE:
کپیابوالحسن فجری، “تاثیر مایه زنی باکتری و سطوح مختلف نیتروژن در رشد و گره زایی ارقام یونجه،” علوم کشاورزی ایران، vol. 32، no. 2، pp. 309–317، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/429924/fa