APA:
کپیخدابنده، ناصر، و یزدی صمدی، بهمن. (1367). بررسی اثر ازت و باکتری ریزوبیوم روی ویژگی های اگرونومیکی و میزان روغن سه واریته سویا. علوم کشاورزی ایران، 19(4-3)، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/437225/fa
Vancouver:
کپیخدابنده ناصر، یزدی صمدی بهمن. بررسی اثر ازت و باکتری ریزوبیوم روی ویژگی های اگرونومیکی و میزان روغن سه واریته سویا. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1367؛19(4-3):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/437225/fa
IEEE:
کپیناصر خدابنده، و بهمن یزدی صمدی، “بررسی اثر ازت و باکتری ریزوبیوم روی ویژگی های اگرونومیکی و میزان روغن سه واریته سویا،” علوم کشاورزی ایران، vol. 19، no. 4-3، pp. 35–43، 1367، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/437225/fa