مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

562
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

515
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد، زنده مانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس (Hediste diversicolor)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 هدف تحقیق حاضر, بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد, زنده مانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس (Hediste diversicolor) بود. سه جیره ایزوکالریک با سه سطح متفاوت پروتئین شامل پروتئین زیاد (50 درصد), پروتئین متوسط (35 درصد) و پروتئین کم (20 درصد) در سه تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی طراحی شد. لاروهای کرم نرئیس با میانگین وزنی 005/0± 02/0 گرم در 9 عدد مخزن پلاستیکی 40 لیتری با تراکم 500 عدد (2500 عدد در مترمربع) در هر مخزن توزیع شد. کرم ها به مدت 77 روز تغذیه شدند. نتایج نشان داد که شاخص های وزن نهایی, زی توده نهایی (گرم در مترمربع), زی توده کسب شده, نرخ رشد ویژه, درصد افزایش وزن بدن, میانگین رشد روزانه در کرم های تغذیه شده با جیره غذایی حاوی50 درصد پروتئین در مقایسه با سایر تیمارهای آزمایشی بیشتر بود (05/0>p). بیشترین درصد زنده مانی در کرم های تغذیه شده با جیره غذایی با سطح پروتئین 35 درصد ثبت گردید (05/0>p). کرم های تغذیه شده با سطوح 50 درصد و 35 درصد پروتئین دارای بیشترین میزان پروتئین در لاشه بودند که اختلاف معنی داری نشان داد (05/0>p). پارامترهای چربی و خاکستر لاشه, اختلاف معنی داری بین همه تیمارها نشان دادند (05/0>p). کرم های تغذیه شده با جیره حاوی 35 درصد پروتئین, بالاترین درصد رطوبت لاشه را بخود اختصاص دادند (05/0>p). کمترین (05/0>p) ضریب تبدیل غذایی و ضریب تبدیل اقتصادی در کرم های تغذیه شده با سطح 50 درصد پروتئین مشاهده شد. طبق نتایج بدست آمده سطح 50 درصد پروتئین (زیاد) می تواند در افزایش عملکرد رشد, کارایی تغذیه, ترکیب لاشه کرم نرئیس و صرفه اقتصادی تاثیرگذار باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    چراغی، سعید، طاعتی، رضا، و پژند، ذبیح اله. (1399). تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد, زنده مانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس (Hediste diversicolor). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(2 )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/4324/fa

    Vancouver: کپی

    چراغی سعید، طاعتی رضا، پژند ذبیح اله. تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد, زنده مانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس (Hediste diversicolor). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(2 ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/4324/fa

    IEEE: کپی

    سعید چراغی، رضا طاعتی، و ذبیح اله پژند، “تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد, زنده مانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس (Hediste diversicolor)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 2 ، pp. 1–8، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4324/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button