APA:
کپیجلالی جواران، مختار، هاشم زاده، حمید، و موسوی، امیر. (1383). بررسی تغییرات کمی و کیفی میزان پروتئین, کلروفیل و کاروتنوئید در کلزای تراریخت شده با آنتی سنس ژن گلوتامین سنتتاز (GS1). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 8(2)، 107-119. SID. https://sid.ir/paper/433437/fa
Vancouver:
کپیجلالی جواران مختار، هاشم زاده حمید، موسوی امیر. بررسی تغییرات کمی و کیفی میزان پروتئین, کلروفیل و کاروتنوئید در کلزای تراریخت شده با آنتی سنس ژن گلوتامین سنتتاز (GS1). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1383؛8(2):107-119. Available from: https://sid.ir/paper/433437/fa
IEEE:
کپیمختار جلالی جواران، حمید هاشم زاده، و امیر موسوی، “بررسی تغییرات کمی و کیفی میزان پروتئین, کلروفیل و کاروتنوئید در کلزای تراریخت شده با آنتی سنس ژن گلوتامین سنتتاز (GS1)،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 8، no. 2، pp. 107–119، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/433437/fa