Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

459
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و تعیین مناسب ترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری

نویسندگان

خیاط ا. | صدور گواهی نویسنده 

صفحات

 صفحه شروع 88 | صفحه پایان 90

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خیاط، ا.. (1373). بررسی و تعیین مناسب ترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری. پژوهش و سازندگی، 7(25)، 88-90. SID. https://sid.ir/paper/434202/fa

    Vancouver: کپی

    خیاط ا.. بررسی و تعیین مناسب ترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1373؛7(25):88-90. Available from: https://sid.ir/paper/434202/fa

    IEEE: کپی

    ا. خیاط، “بررسی و تعیین مناسب ترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری،” پژوهش و سازندگی، vol. 7، no. 25، pp. 88–90، 1373، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/434202/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا