APA:
کپیخیاط، ا.. (1373). بررسی و تعیین مناسب ترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری. پژوهش و سازندگی، 7(25)، 88-90. SID. https://sid.ir/paper/434202/fa
Vancouver:
کپیخیاط ا.. بررسی و تعیین مناسب ترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1373؛7(25):88-90. Available from: https://sid.ir/paper/434202/fa
IEEE:
کپیا. خیاط، “بررسی و تعیین مناسب ترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری،” پژوهش و سازندگی، vol. 7، no. 25، pp. 88–90، 1373، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/434202/fa