مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

806
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای توصیف سرعت سبز شدن نخودن نسبت به دما

صفحات

 صفحه شروع 102 | صفحه پایان 115

چکیده

 انتخاب مدل مناسب برای کم سازی واکنش سرعت سبز شدن نسبت به دما در تعیین دقیق دماهای کاردینال بسیار پراهمیت است. تحقیق حاضر به منظور ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای توصیف سرعت سبزشدن نخود رقم هاشم نسبت به دما صورت گرفت, که از 6 مدل دندان مانند, دو تکه ای, بتا, منحنی, درجه دوم و درجه سوم برای توصیف تغییرات سرعت سبزشدن در مقابل دما استفاده شد و برای انتخاب مدل برتر از معیارهای جذر میانگین مربعات خطا, ضریب تبیین R2)), ضریب همبستگی (r) و ضرایب رگرسیون ساده خطی (b, a) بین ساعت تا سبز شدن مشاهده شده و ساعت تا سبز شدن پیش بینی شده استفاده شد. بر این اساس, مدل دو تکه ای, دندان مانند و مدل بتا نسبت به مدل های منحنی, درجه دوم و درجه سوم واکنش سرعت سبز شدن نسبت به دما را بهتر توصیف کردند. با توجه به این نتایج, می توان برای کمی سازی واکنش سرعت سبزشدن نخود رقم هاشم به دما از مدل های دندان مانند, دو تکه ای و بتا استفاد کرد و از این مدل ها و پارامترهای برآورده شده از این مدل ها (دمای پایه, دمای مطلوب و دمای سقف) در تهیه مدل های پیش بینی زمان سبزشدن در مزرعه استفاده کرد, همچنین می توان در مدلسازی گیاه نخود استفاده کرد مشروط بر اینکه دماهای کاردینال هر مدل همراه با مدل مربوط به آن استفاده گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی داز، مینا، سلطانی، افشین، اکرم قادری، فرشید، زینلی، ابراهیم، و سرپرست، رمضان. (1385). ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای توصیف سرعت سبز شدن نخودن نسبت به دما. علوم و صنایع کشاورزی، 20(1)، 102-115. SID. https://sid.ir/paper/439577/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی داز مینا، سلطانی افشین، اکرم قادری فرشید، زینلی ابراهیم، سرپرست رمضان. ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای توصیف سرعت سبز شدن نخودن نسبت به دما. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1385؛20(1):102-115. Available from: https://sid.ir/paper/439577/fa

    IEEE: کپی

    مینا یوسفی داز، افشین سلطانی، فرشید اکرم قادری، ابراهیم زینلی، و رمضان سرپرست، “ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای توصیف سرعت سبز شدن نخودن نسبت به دما،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 20، no. 1، pp. 102–115، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/439577/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button