APA:
کپیخادمی، زهرا. (1377). بررسی تاثیر زمان مصرف و تقسیط کود ازت بر عملکرد و درصد پروتئین گندم. علوم خاک و آب، 12(5)، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/439777/fa
Vancouver:
کپیخادمی زهرا. بررسی تاثیر زمان مصرف و تقسیط کود ازت بر عملکرد و درصد پروتئین گندم. علوم خاک و آب[Internet]. 1377؛12(5):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/439777/fa
IEEE:
کپیزهرا خادمی، “بررسی تاثیر زمان مصرف و تقسیط کود ازت بر عملکرد و درصد پروتئین گندم،” علوم خاک و آب، vol. 12، no. 5، pp. 9–18، 1377، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/439777/fa