APA:
کپینیک خواه، علی، اسدی مقدم، رضا، و قره باش، آشورمحمد. (1372). اثر سه جیره غذایی با غلظت انرژی مختلف روی توان پروار بندی بره های گروه ژنتیکی آتابای و زل. علوم کشاورزی ایران، 24(4)، 67-81. SID. https://sid.ir/paper/441379/fa
Vancouver:
کپینیک خواه علی، اسدی مقدم رضا، قره باش آشورمحمد. اثر سه جیره غذایی با غلظت انرژی مختلف روی توان پروار بندی بره های گروه ژنتیکی آتابای و زل. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1372؛24(4):67-81. Available from: https://sid.ir/paper/441379/fa
IEEE:
کپیعلی نیک خواه، رضا اسدی مقدم، و آشورمحمد قره باش، “اثر سه جیره غذایی با غلظت انرژی مختلف روی توان پروار بندی بره های گروه ژنتیکی آتابای و زل،” علوم کشاورزی ایران، vol. 24، no. 4، pp. 67–81، 1372، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/441379/fa