مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

960
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی گرایش متخصصین تغذیه به مصرف ماهی در ایران

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 90

چکیده

 ارتباط گسترده متخصصین تغذیه با علوم جامعه و نقش موثر آن در تغییر نگرش و رفتار مصرف تغذیه ایی مردم غیر قابل انکار می باشد. لذا بررسی گرایش و طرز تلقی متخصصین تغذیه به مصرف ماهی می تواند در برنامه ریزی و سیاست گذاریهای آینده در تبلیغ و ترویج مصرف ماهی تاثیر بسزایی داشته باشد. برای آگاهی از گرایش و طرز تلقی متخصصین تغذیه به مصرف ماهی و بررسی نظرات آنها این تحقیق در شهریور ماه سال 1384 انجام شد. در این بررسی 144 نفر از متخصصین تغذیه بدون لحاظ کردن گرایش جنسیتی, سنی و مقطع تحصیلی, انتخاب و در این افکار سنجی شرکت نمودند. پرسشهای این افکارسنجی در دو گروه سوالات عمومی و اختصاصی دسته بندی و تکمیل گردید. پس از تنظیم پرسشنامه ها, استاندارد سازی و سنجش مقدماتی برای اصلاح پرسشنامه ها انجام گرفت. نتایج نشان داد 64 درصد متخصصین تغذیه تاثیر تبلیغات را برای افزایش مصرف ماهی زیاد و بسیار زیاد می دانند و این تاثیر با افزایش سن رابطه معنی دار دارد (P<0.05). 74 درصد پاسخگویان گسترش مراکز عرضه و دسترسی آسان مردم را به ماهی زیاد و بسیار زیاد می دانند و 34 درصد آنها برای خرید ماهی مراکز مورد اطمینان خرید را ترجیح می دهند. بیش از 40 درصد متخصصین تغذیه ماهی پاک شده و آماده مصرف, فیله, تازه یا منجمد را در اولویت اول خرید قرار می دهند. بطور کلی بر اساس دیدگاه متخصصین تغذیه نتایج نشان می دهد, گسترش مراکز عرضه, افزایش تبلیغات و اطلاع رسانی, رعایت اصول بهداشتی و کمبود کیفیت فرآورده های ماهی و ایجاد مراکز مورد اطمینان عرضه می توانند تاثیر بسزایی در گسترش مصرف ماهی در ایران داشته باشند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

صالحی، حسن، و مختاری آبکناری، عباس. (1387). بررسی گرایش متخصصین تغذیه به مصرف ماهی در ایران. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 17(1)، 79-90. SID. https://sid.ir/paper/4445/fa

Vancouver: کپی

صالحی حسن، مختاری آبکناری عباس. بررسی گرایش متخصصین تغذیه به مصرف ماهی در ایران. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1387؛17(1):79-90. Available from: https://sid.ir/paper/4445/fa

IEEE: کپی

حسن صالحی، و عباس مختاری آبکناری، “بررسی گرایش متخصصین تغذیه به مصرف ماهی در ایران،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 17، no. 1، pp. 79–90، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4445/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button