APA:
کپیبری دیزج، مرتضی، سرایلو، محمدحسن، افشاری، علی، پهلوانی، محمدهادی، و جوینده، علی. (1388). تاثیر چهار غذای مختلف بر برخی شاخص های زیستی لارو و شفیره بالتوری سبز,Chrysoperla carnea (Steph.) (Neur.:Chrysopidae), در شرایط آزمایشگاهی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - ب (ویژه نامه))، 486-492. SID. https://sid.ir/paper/447154/fa
Vancouver:
کپیبری دیزج مرتضی، سرایلو محمدحسن، افشاری علی، پهلوانی محمدهادی، جوینده علی. تاثیر چهار غذای مختلف بر برخی شاخص های زیستی لارو و شفیره بالتوری سبز,Chrysoperla carnea (Steph.) (Neur.:Chrysopidae), در شرایط آزمایشگاهی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - ب (ویژه نامه)):486-492. Available from: https://sid.ir/paper/447154/fa
IEEE:
کپیمرتضی بری دیزج، محمدحسن سرایلو، علی افشاری، محمدهادی پهلوانی، و علی جوینده، “تاثیر چهار غذای مختلف بر برخی شاخص های زیستی لارو و شفیره بالتوری سبز,Chrysoperla carnea (Steph.) (Neur.:Chrysopidae), در شرایط آزمایشگاهی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - ب (ویژه نامه)، pp. 486–492، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/447154/fa