APA:
کپیزارعی، ابوالفضل، و حافظیه، محمود. (1386). تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 16(1)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/4565/fa
Vancouver:
کپیزارعی ابوالفضل، حافظیه محمود. تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛16(1):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/4565/fa
IEEE:
کپیابوالفضل زارعی، و محمود حافظیه، “تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 16، no. 1، pp. 63–72، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4565/fa