مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

901
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

چکیده

 نمونه های آرتمیای مورد نیاز از سه منطقه شامل: دریاچه ارومیه, استخرهای خاکی پرورشی در حاشیه دریاچه ارومیه و دریاچه قم جمع آوری و پس از خشک و آسیاب کردن همراه با آرد ماهی جهت تجزیه تقریبی و تعیین میزان مواد معدنی, مورد تجزیه شیمیایی قرار گرفتند. در مرحله بعد تحت شرایط in vitro قابلیت هضم پروتئین نمونه ها در آنزیم پپسین و همچنین میزان لیزین فعال آنها از طریق روش اتصال رنگ تعیین شد. نتایج بدست آمده از آنالیز شیمیایی انواع آرد آرتمیا بیانگر متغیر بودن ارزش غذایی این ماده خوراکی می باشد. نوع گونه, شرایط تغذیه آرتمیا, منطقه و فصل برداشت و ناخالصی های موجود در توده زنده جمع آوری شده در این مورد نقش مهمی دارند.در آزمایش قابلیت هضم پروتئین نمونه ها در آنزیم پپسین بین تیمار آرتمیای دریاچه ارومیه با سایر تیمارها, اختلاف معنی داری مشاهده شد (P<0.05). بیشترین درصد قابلیت هضم مربوط به تیمار آرتمیای دریاچه قم (92.74 درصد) و کمترین درصد مربوط به تیمار آرتمیای دریاچه ارومیه (90.47 درصد) بود. از نظر میزان لیزین فعال نمونه ها, بین تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری مشاهده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارعی، ابوالفضل، و حافظیه، محمود. (1386). تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 16(1)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/4565/fa

    Vancouver: کپی

    زارعی ابوالفضل، حافظیه محمود. تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛16(1):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/4565/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل زارعی، و محمود حافظیه، “تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 16، no. 1، pp. 63–72، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4565/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا