مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

133
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

425
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پودر آرتمیا در جیره غذایی مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر کیفیت تخم ها

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 قزل آلای رنگین کمان یکی از مهم ترین گونه های پرورشی ایران است, ولی در سال های اخیر باوجود افزایش تولید, مراکز تکثیر این گونه, از لحاظ کیفیت تخم و لارو با مشکلات فراوانی مواجه بوده اند؛ به همین دلیل در این پژوهش تاثیر افزودن پودر آرتمیا در جیره غذایی مولدین قزل آلای رنگین کمان بر کیفیت تخم ها موردبررسی قرارگرفت. مولدین ابتدا به مدت چهارماه با غذای تجاری تغذیه شدند. سپس از جیره های آزمایشی برای تغذیه ماهیان استفاده گردید. پودر آرتمیا با نسبت های 0 (شاهد), 5, 10, 20 و 30 درصد جایگزین پودر ماهی شد. نتایج نشان داد که مقادیر هم آوری مطلق و نسبی در تیمار5 درصد با سایر تیمارها و با گروه شاهد اختلاف معنی داری داشت (05/>P). ازنظر تعداد تخمک در گرم, قطر تخمک, پروتئین کل و چربی کل تخم, اختلاف معنی داری بین تیمارهای آزمایشی و گروه شاهد مشاهده نشد (05/0P). باتوجه به نتایج مثبت مربوط به تیمار 5%, افزودن پنج درصدی پودر آرتمیا به جیره غذایی مولدین قزل آلای رنگین کمان می تواند کمک شایانی به افزایش کیفیت تخم در مراکز تکثیر این ماهی نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آق، ناصر، و ایرانی، عبدالجبار. (1400). تاثیر پودر آرتمیا در جیره غذایی مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر کیفیت تخم ها. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 15(2 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/954582/fa

    Vancouver: کپی

    آق ناصر، ایرانی عبدالجبار. تاثیر پودر آرتمیا در جیره غذایی مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر کیفیت تخم ها. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1400؛15(2 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/954582/fa

    IEEE: کپی

    ناصر آق، و عبدالجبار ایرانی، “تاثیر پودر آرتمیا در جیره غذایی مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر کیفیت تخم ها،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 15، no. 2 ، pp. 1–13، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/954582/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button