APA:
کپیصابر، علی، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و حیاتی، فریده. (1386). تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 16(1)، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/4576/fa
Vancouver:
کپیصابر علی، عابدیان کناری عبدالمحمد، حیاتی فریده. تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛16(1):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/4576/fa
IEEE:
کپیعلی صابر، عبدالمحمد عابدیان کناری، و فریده حیاتی، “تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 16، no. 1، pp. 93–102، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4576/fa