مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

905
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 102

چکیده

 به منظور تعیین میزان مناسب پروتئین و انرژی جیره غذایی لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) یک آزمایش تغذیه ای با سه سطح پروتئین 50, 45 و 55 درصد و دو سطح انرژی کل 4200 و 4600 کالری در گرم جیره غذایی در سه تکرار انجام شد. لاروها با میانگین وزنی 135±0.24 میلی گرم به مدت 45 روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. نتایج نشان داد که افزایش وزن بدن, ضریب تبدیل غذایی, ضریب رشد ویژه و نسبت بازده پروتئین بطور معنی داری تحت تاثیر پروتئین و انرژی جیره قرار گرفتند (P<0.05). در یک سطح پروتئین ثابت با افزایش انرژی, شاخص های رشد افزایش یافتند و در یک انرژی ثابت نیز شاخص های رشد و میزان بازماندگی با افزایش پروتئین افزایش داشتند (P<0.05). شاخص های رشد در ماهیانی که از جیره با پروتئین 50 و 55 درصد و انرژی 4600 کالری در گرم تغذیه کرده بطور معنی داری بیشتر از ماهیانی بود که از دیگر سطوح پروتئین و انرژی تغذیه شده بودند (P<0.05). میزان چربی بدن ماهیانی که از انرژی بالاتر تغذیه کرده بودند بطور معنی داری بیشتر از ماهیانی بود که از انرژی پایین تر استفاده کرده بودند (P<0.05). مقدار رطوبت بدن با افزایش انرژی غذا بطور معنی داری کاهش می یافت (P<0.05). با توجه به نتایج حاصله برای بچه ماهیان آزاد دریای خزر, جیره با میزان پروتئین 50 درصد و انرژی کل 4600 کالری در گرم پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صابر، علی، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و حیاتی، فریده. (1386). تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 16(1)، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/4576/fa

    Vancouver: کپی

    صابر علی، عابدیان کناری عبدالمحمد، حیاتی فریده. تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛16(1):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/4576/fa

    IEEE: کپی

    علی صابر، عبدالمحمد عابدیان کناری، و فریده حیاتی، “تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 16، no. 1، pp. 93–102، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4576/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button