Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,460
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

538
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 54

چکیده

 تاثیر سطوح پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) در یک آزمایش تغذیه ای با سه سطح پروتئین 45, 50, و 0.55 و دو سطح انرژی کل 4200 و 4600Cal/g جیره غذایی در سه تکرار انجام شد. بچه ماهیان با میانگین وزنی 3.8±0.1g به مدت 60 روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. نتایج نشان داد افزایش وزن بدن, ضریب تبدیل غذایی, ضریب رشد ویژه و نسبت بازده پروتئین به طور معناداری تحت تاثیر پروتئین و انرژی جیره قرار گرفتند (P<0.05). در یک پروتئین ثابت با افزایش انرژی, شاخصهای رشد افزایش یافتند و در یک انرژی ثابت نیز شاخصهای رشد با افزایش پروتئین تا سطح 50% افزایش داشتند. شاخصهای رشد در ماهیان تغذیه کرده از جیره با پروتئین 50% و انرژی بالا 4600Cal/g, به طور معناداری بیشتر از ماهیانی بود که از دیگر سطوح پروتئین و انرژی تغذیه کرده بودند (P<0.05). از نظر ترکیبات بدن میزان پروتئین با افزایش پروتئین جیره افزایش اما بین پروتئین 50 و 55% از این نظر اختلافی نبود (P<0.05). میزان چربی بدن ماهیانی که از پروتئین بالاتر تغذیه کرده بودند به طور معناداری از ماهیانی که از پروتئین پایینتر استفاده کرده کمتر بود (P<0.05). میزان رطوبت و خاکستر لاشه تحت تاثیر سطوح پروتئینی جیره قرار نداشت. میزان چربی بدن ماهیانی که از انرژی بالاتر تغذیه کرده بودند به طور معناداری بیشتر از ماهیانی بود که از انرژی کمتر تغذیه شده بودند (P<0.05), این وضعیت برای رطوبت رابطه عکس داشت. پروتئین و خاکستر نیز تحت تاثیر میزان انرژی جیره قرار نداشتند, با توجه به تتایج حاصل برای بچه ماهیان آزاد دریای خزر جیره با میزان پروتئین 50% و انرژی کل 4600Cal/g پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صابر، علی، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و سیف آبادی، سیدجعفر. (1384). تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 4(1-2)، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/74593/fa

    Vancouver: کپی

    صابر علی، عابدیان کناری عبدالمحمد، سیف آبادی سیدجعفر. تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1384؛4(1-2):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/74593/fa

    IEEE: کپی

    علی صابر، عبدالمحمد عابدیان کناری، و سیدجعفر سیف آبادی، “تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 4، no. 1-2، pp. 45–54، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74593/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا