APA:
کپیصابر، علی، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و سیف آبادی، سیدجعفر. (1384). تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 4(1-2)، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/74593/fa
Vancouver:
کپیصابر علی، عابدیان کناری عبدالمحمد، سیف آبادی سیدجعفر. تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1384؛4(1-2):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/74593/fa
IEEE:
کپیعلی صابر، عبدالمحمد عابدیان کناری، و سیدجعفر سیف آبادی، “تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 4، no. 1-2، pp. 45–54، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74593/fa