APA:
کپیزرگران اصفهانی، حامد، شریفی، سیدداوود، برین، عباس، و افضل زاده، احمد. (1389). اثر نانو ذرات نقره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 41(2)، 137-143. SID. https://sid.ir/paper/462353/fa
Vancouver:
کپیزرگران اصفهانی حامد، شریفی سیدداوود، برین عباس، افضل زاده احمد. اثر نانو ذرات نقره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(2):137-143. Available from: https://sid.ir/paper/462353/fa
IEEE:
کپیحامد زرگران اصفهانی، سیدداوود شریفی، عباس برین، و احمد افضل زاده، “اثر نانو ذرات نقره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 2، pp. 137–143، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/462353/fa