مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

711
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

161
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف آرد ماهی توسط کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus)، بر میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان ترکیبات شیمیایی لاشه، عضله و بافت کبد

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 34

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امدادی، بهزاد، سجادی، میرمسعود، یزدانی، محمدعلی، و شکوریان، محمود. (1392). تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف آرد ماهی توسط کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus), بر میزان رشد, ضریب تبدیل غذایی و میزان ترکیبات شیمیایی لاشه, عضله و بافت کبد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 22(2)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/4628/fa

    Vancouver: کپی

    امدادی بهزاد، سجادی میرمسعود، یزدانی محمدعلی، شکوریان محمود. تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف آرد ماهی توسط کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus), بر میزان رشد, ضریب تبدیل غذایی و میزان ترکیبات شیمیایی لاشه, عضله و بافت کبد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1392؛22(2):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/4628/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد امدادی، میرمسعود سجادی، محمدعلی یزدانی، و محمود شکوریان، “تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف آرد ماهی توسط کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus), بر میزان رشد, ضریب تبدیل غذایی و میزان ترکیبات شیمیایی لاشه, عضله و بافت کبد،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 22، no. 2، pp. 25–34، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4628/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button