مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,606
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی از اعضای خانواده ویبریوناسه (Vibrionaceae) به عنوان پروبیوتیک در پرورش میگو

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 32

چکیده

 جهت بررسی تاثیر باکتری های خانواده ویبریوناسه به عنوان پروبیوتیک بر روی رشد, بازماندگی و مقاومت میگوها در مراحل تکثیر و پرورش, از آب دریا, آب و لجن کارگاه های تولیدی و همچنین میگوهای پرورشی باکتری های مختلفی مانند: Vibrio alginolyticus (sero type 1-4), Vibrio splendidus I, Vibrio fluvialis II, Vibrio anguillarumI, Vibrio costicul, Vibrio nereis, Vibrio camplbelli, Vibrio natriegens, Vibrio proteolyticus, Vibrio plegius II, Vibrio fischeri, Aeromonas hydrophila, Aeromonas schuberti, Aeromonas salmonisida, Aeromonas Veronii جداسازی, شناسایی و لیوفیلیزه گردیدند. در آزمایشات مختلف اثرات این باکتری ها بر مراحل مختلف زندگی میگو و غذای زنده مورد استفاده از جمله جلبک های کتوسروس, تتراسلمیس و اسکلتونما در سه مرحله متفاوت از ناپلیوس سه و چهار تا پست لاروی سیزده و چهارده و مراحل بالاتر آن بررسی شد. بعضی از سروتایپ ها در محیط کشت و آزمایشات پروبیوتیک واکنش های متفاوتی از خود نشان دادند. از جمله نتایج این تحقیق سروتایپ Vibrio alginolyticus 1 با تراکم 107 سلول در هر میلی لیتر توانست تولید جلبک تتراسلمیس را طی شش روز به مقدار 71 درصد افزایش دهد. سروتایپ 4 این باکتری با تراکم 105 توانست تولید تتراسلمیس را طی دوره ای مشابه 389 درصد افزایش دهد. Vibrio splendidus I توانست موجب افزایش طول در پست لاور چهار به میزان 23 درصد شده و ترکیب Vibrio alginolyticus+ Vibrio fischeri موجب بهبود طول و وزن لاروهای میگو به طور معنی دار در سطح اطمینان 95 درصد گردد. 

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن نیا، محمدرضا، عزیزمحسنی، فرزانه، یگانه، وحید، و گنجور، محمدسعید. (1385). بررسی برخی از اعضای خانواده ویبریوناسه (Vibrionaceae) به عنوان پروبیوتیک در پرورش میگو. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 15(4)، 21-32. SID. https://sid.ir/paper/4642/fa

    Vancouver: کپی

    حسن نیا محمدرضا، عزیزمحسنی فرزانه، یگانه وحید، گنجور محمدسعید. بررسی برخی از اعضای خانواده ویبریوناسه (Vibrionaceae) به عنوان پروبیوتیک در پرورش میگو. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1385؛15(4):21-32. Available from: https://sid.ir/paper/4642/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا حسن نیا، فرزانه عزیزمحسنی، وحید یگانه، و محمدسعید گنجور، “بررسی برخی از اعضای خانواده ویبریوناسه (Vibrionaceae) به عنوان پروبیوتیک در پرورش میگو،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 15، no. 4، pp. 21–32، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4642/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button