مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,005
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پروبیوتیک ها در کارایی تغذیه و رشد لاروهای سه گونه از ماهیان خاویاری دریای خزر

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 ماهیان خاویاری از مهم ترین گونه های دریای خزر می باشند. حدود 93 درصد از جمعیت ماهیان خاویاری جهان در دریای خزر زندگی می کنند. هدف از تکثیر و پرورش این ماهیان تامین نسل و توسعه ذخایر آنها در دریای خزر می باشد. به کارگیری تکنیک های پیشرفته برای پرورش لاروی این ماهیان, یکی از مهم ترین اهداف در صنعت پرورش ماهیان خاویاری محسوب می گردد. مخلوط پروبیوتیک های باسیلی (باسیلوس لیکنی فورمیس, باسیلوس سابتیلیس, باسیلوس پلی میکسا, باسیلوس لتروس پروس و باسیلوس سیرکولانس) با نام محصول تجاری پروتکسین آکواتک برای غنی سازی ناپلی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) (به عنوان غذای زنده جهت تغذیه این ماهیان) به کار گرفته شد. ناپلی آرتمیای غنی شده, به وسیله لارو تاس ماهیان (تاس ماهی ایرانی, ماهی شیپ و فیل ماهی) و مخمر ساکارومایسیس سرویسیا به عنوان پروبیوتیک, به وسیله غنی سازی با دافنی ماگنا (Daphnia magna) برای تاس ماهی ایرانی به کار برده شد. به هر حال وزن به دست آمده در تمامی تیمارهای آزمایشی لاروهای تاس ماهی, در مقایسه با تیمار شاهد اختلاف معنی دار داشت (P<0.05). در تیمارهای آزمایشی کارایی تبدیل غذا افزایش یافت در حالی که غذای نسبی خورده شده به طور معنی دار کاهش یافت (P<0.05). پروبیوتیک های باسیلی و مخمر تاثیرات مثبت معنی داری (P<0.05) را برروی سرعت رشد ویژه, نرخ بقا نسبت کارایی پروتئین و نسبت کارایی چربی در مقایسه با تیمار شاهد داشتند. آزمایش نشان داد که باسیلوس های پروبیوتیکی و مخمر ساکارومایسیس سرویسیا, قابلیت بالایی را درافزایش پارامترهای رشد و کارایی تغذیه در سیستم های پرورش لاروی تاس ماهیان دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفریان، حجت اله، شاهی، قدرت اله، و یزدانی، علیرضا. (1388). تاثیر پروبیوتیک ها در کارایی تغذیه و رشد لاروهای سه گونه از ماهیان خاویاری دریای خزر . علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/466523/fa

    Vancouver: کپی

    جعفریان حجت اله، شاهی قدرت اله، یزدانی علیرضا. تاثیر پروبیوتیک ها در کارایی تغذیه و رشد لاروهای سه گونه از ماهیان خاویاری دریای خزر . علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/466523/fa

    IEEE: کپی

    حجت اله جعفریان، قدرت اله شاهی، و علیرضا یزدانی، “تاثیر پروبیوتیک ها در کارایی تغذیه و رشد لاروهای سه گونه از ماهیان خاویاری دریای خزر ،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 2، pp. 0–0، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/466523/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button