Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

994
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی Cyprinus carpio

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 15

چکیده

 در این پژوهش اثر غلظت های متفاوت آسکوربیک اسید بر روی شاخص های رشد و بقای ماهیان انگشت قد کپور معمولی و همچنین تعیین مقادیر بهینه این ویتامین در شرایط پرورش انجام شد. برای این منظور بچه ماهیان کپور با وزن متوسط 6.85±0.16 گرم با جیره غذایی حاوی خوراک آغازین کپور (SFC) با 4 سطح مختلف از آسکوربیک اسید (500 mg/Kg, 100, 300, صفر) به مدت 8 هفته مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنی دار آماری وجود دارد (p<0.05)؛ اما در شاخص بازماندگی تفاوتی مشاهده نشد (p>0.05). ماهیانی که با خوراک SFC حاوی 300 mg/kg آسکوربیک اسید (تیمار 2) تغذیه شدند, بیشترین افزایش وزن و طول و ماهیان شاهد و تیمار 3 که با 500 mg/Kg آسکوربیک اسید تغذیه شدند, کمترین افزایش وزن و طول را نشان دادند (p<0.05). نتایج همچنین نشان داد بیشترین میزان شاخص رشد ویژه (SGR), وزن مطلق (WG), نرخ رشد روزانه (DGR), درصد افزایش وزن بدن (BWi%) و کمترین ضریب تبدیل غذایی (FCR) در تیمار 2 (با 300 mg/Kg آسکوربیک اسید) مشاهده گردید. تفاوتی در ضریب فولتون (CF) بین تیمارها دیده نشد (p>0.05). بنابر نتایج حاصله افزودن آسکوربیک اسید به میزان 300 mg/Kg موجب بهبود شاخ های رشد ماهیان انگشت قد کپور پرورشی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی مشهدی، سیدحسین، هدایتی فرد، مسعود، و قبادی، شایان. (1396). تاثیر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی Cyprinus carpio. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 26(1)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/4757/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی مشهدی سیدحسین، هدایتی فرد مسعود، قبادی شایان. تاثیر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی Cyprinus carpio. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1396؛26(1):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/4757/fa

    IEEE: کپی

    سیدحسین حسینی مشهدی، مسعود هدایتی فرد، و شایان قبادی، “تاثیر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی Cyprinus carpio،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 26، no. 1، pp. 1–15، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4757/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا