مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

890
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی باکتری های انتروکوکوس ازدستگاه گوارش زنبور عسل کوچک (Apis florea Fabricius, 1973 (Hymenoptera: Apidae

صفحات

 صفحه شروع 263 | صفحه پایان 272

چکیده

 باکتری هایلاکتیک اسید با گونه های مختلف جنس Apis روابط همزیستی دارند که می توانند اثرات زیادی بر روی میزبانشان داشته باشند. در این پژوهش 1400 زنبور عسل کارگر مربوط به 14 کلنی از استانهای سیستان و بلوچستان, کرمان, هرمزگان, فارس, کهکیلویه و بویر احمد, بوشهر, خوزستان و ایلام جمع آوری گردید. نمونه ها در لوله های استریل حاوی نرمال سالین قرار داده شد, سپس جداسازی باکتری ها از دستگاه گوارش زنبور عسل کوچک با استفاده از محیط کشت های اختصاصی انجام گرفت. برای شناسایی, تست های بیوشیمیایی و سپس استخراج DNA کلنی های جدا شده انجام شد. تشخیص مولکولی کلنی ها با روش تعیین توالی ژن S rDNA 16 و با استفاده از پرایمرهای اختصاصی انجام گرفت. پس از تعیین توالی و شناسایی نمونه ها, با به کار بردن نرم افزارهای مختلف ژنتیکی باکتری هایی که با هم از نظر ژنتیکی فاصله داشتند در بانک جهانی ژن (NCBI) ثبت گردید. در این آزمایش با تعیین توالی 30 کلنی از باکتری های جداسازی شده از دستگاه گوارش زنبور عسل کوچک, در مجموع 5 سویه مختلف متعلق به 3 گونه Enterococcus faecalis, Enterococcus faecium و Enterococcus hirae شناسایی شدند. با توجه به نتایج بدست آمده زنبورهای عسل کوچک در ایران از لحاظ باکتری های انتروکوکوس موجود در دستگاه گوارش به 4 گروه طبقه بندی شدند. به طور کلی جداسازی و شناسایی این باکتری ها می تواند قدم مثبتی در جهت افزایش درجه سلامت مواد غذایی مورد استفاده انسان ها و حیوانات باشد.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پریچهره، شبنم، طهماسبی، غلامحسین، سرافرازی، علیمراد، ایمانی، سهراب، و تاج آبادی، ناصر. (1396). شناسایی باکتری های انتروکوکوس ازدستگاه گوارش زنبور عسل کوچک (Apis florea Fabricius, 1973 (Hymenoptera: Apidae. نامه انجمن حشره شناسی ایران، 37(2 )، 263-272. SID. https://sid.ir/paper/47811/fa

    Vancouver: کپی

    پریچهره شبنم، طهماسبی غلامحسین، سرافرازی علیمراد، ایمانی سهراب، تاج آبادی ناصر. شناسایی باکتری های انتروکوکوس ازدستگاه گوارش زنبور عسل کوچک (Apis florea Fabricius, 1973 (Hymenoptera: Apidae. نامه انجمن حشره شناسی ایران[Internet]. 1396؛37(2 ):263-272. Available from: https://sid.ir/paper/47811/fa

    IEEE: کپی

    شبنم پریچهره، غلامحسین طهماسبی، علیمراد سرافرازی، سهراب ایمانی، و ناصر تاج آبادی، “شناسایی باکتری های انتروکوکوس ازدستگاه گوارش زنبور عسل کوچک (Apis florea Fabricius, 1973 (Hymenoptera: Apidae،” نامه انجمن حشره شناسی ایران، vol. 37، no. 2 ، pp. 263–272، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/47811/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا