مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

915
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

595
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر سه رژیم غذایی مصنوعی روی خصوصیات بیولوژیک کرم گلوگاه انار( Ectomyelois ceratoniae (Lep.:Pyralidae

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 76

چکیده

 کرم گلوگاه انار, Ectomyelois ceratoniae Zell. (Lep.: Pyralidae), مهمترین آفت انار در ایران است. دوره نشو و نمای این آفت روی سه ترکیب غذایی مصنوعی, نیمه مصنوعی و طبیعی (میوه انار), در شرایط دمایی 27±1°C, رطوبت نسبی 75±5% و دوره نوری 16:8 (تاریکی: روشنایی) ساعت, در طی سال های 1380 و 1381 مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. ترکیبات غذایی مورد تحقیق, شامل: 1- کنجاله سویا 30 گرم, روغن سویا 5 میلی لیتر, مخمر 3 گرم, فرمالین 1 میلی لیتر, ملاس چغندر قند 20 میلی لیتر, آنتی اکسیدانت غذایی 1 گرم, پودر دانه و پوست انار (خشک شده در Oven) 20 گرم و 50 میلی لیتر آب, 2- کنجاله سویا 30 گرم, روغن سویا 5 میلی لیتر, مخمر 3 گرم, فرمالین 1 میلی لیتر, ملاس چغندر قند 20 میلی لیتر, نمک طعام 1 گرم, سولفات آهن 2.5 گرم, سبوس برنج 10 گرم, جوانه گندم 10 گرم, آنتی اکسیدانت غذایی 1 گرم و 50 میلی لیتر آب, 3- کنجاله سویا 30 گرم, روغن سویا 5 میلی لیتر, مخمر 3 گرم, فرمالین 1 میلی لیتر, ملاس چغندر قند 20 میلی لیتر, آنتی اکسیدانت غذایی 1 گرم, پودر دانه و پوست انار (خشک شده در Freezer) 20 گرم و 50 میلی لیتر آب و 4- غذای طبیعی کرم گلوگاه انار (پوست و دانه میوه انار) (تیمار شاهد) بودند. براساس نتایج به دست آمده, کوتاه ترین دوره رشدی لارو, شفیره و حشره بالغ مربوط به ترکیب غذایی شماره 1, طولانی ترین این دوره ها مربوط به ترکیب غذایی شماره2 , کوتاه ترین و طولانی ترین طول عمر حشرات نر و ماده به ترتیب مربوط به ترکیبات غذایی شماره 2 و 1, و کمترین و بیشترین میزان نسبت جنسی به ترتیب مربوط به ترکیبات غذایی شماره 1 و 2 بود. لاروهای کرم گلوگاه انار برای پنج نسل روی ترکیب غذایی شماره 1 مورد پرورش قرار گرفتند که درصد ماده های بارور و تعداد تخم آنها در نسل پنجم دارای افزایش قابل ملاحظه ای بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قوامی، صحرا. (1384). بررسی تاثیر سه رژیم غذایی مصنوعی روی خصوصیات بیولوژیک کرم گلوگاه انار( Ectomyelois ceratoniae (Lep.:Pyralidae . نامه انجمن حشره شناسی ایران، 25(2)، 63-76. SID. https://sid.ir/paper/47888/fa

    Vancouver: کپی

    قوامی صحرا. بررسی تاثیر سه رژیم غذایی مصنوعی روی خصوصیات بیولوژیک کرم گلوگاه انار( Ectomyelois ceratoniae (Lep.:Pyralidae . نامه انجمن حشره شناسی ایران[Internet]. 1384؛25(2):63-76. Available from: https://sid.ir/paper/47888/fa

    IEEE: کپی

    صحرا قوامی، “بررسی تاثیر سه رژیم غذایی مصنوعی روی خصوصیات بیولوژیک کرم گلوگاه انار( Ectomyelois ceratoniae (Lep.:Pyralidae ،” نامه انجمن حشره شناسی ایران، vol. 25، no. 2، pp. 63–76، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/47888/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button