Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

382
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

108
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر میزان رطوبت بذر در هنگام برداشت بر قابلیت جوانه زنی دو رقم کلزا (.Brassica napus L) در منطقه دزفول

صفحات

 صفحه شروع 139 | صفحه پایان 146

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، حسین، شرفی زاده، مهران، و عسکری درمنکی، ویکتوریا. (1391). تاثیر میزان رطوبت بذر در هنگام برداشت بر قابلیت جوانه زنی دو رقم کلزا (.Brassica napus L) در منطقه دزفول. علوم و فناوری بذر ایران، 1(2)، 139-146. SID. https://sid.ir/paper/479174/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی حسین، شرفی زاده مهران، عسکری درمنکی ویکتوریا. تاثیر میزان رطوبت بذر در هنگام برداشت بر قابلیت جوانه زنی دو رقم کلزا (.Brassica napus L) در منطقه دزفول. علوم و فناوری بذر ایران[Internet]. 1391؛1(2):139-146. Available from: https://sid.ir/paper/479174/fa

    IEEE: کپی

    حسین صادقی، مهران شرفی زاده، و ویکتوریا عسکری درمنکی، “تاثیر میزان رطوبت بذر در هنگام برداشت بر قابلیت جوانه زنی دو رقم کلزا (.Brassica napus L) در منطقه دزفول،” علوم و فناوری بذر ایران، vol. 1، no. 2، pp. 139–146، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479174/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا