مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

681
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد و بقاء، برخی شاخص های بیوشیمیایی خون و آنزیم های گوارشی ماهی زبرا دانیو (Danio rerio)

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 149

چکیده

 تحقیق حاضر با هدف بررسی تأثیر اسانس گیاه سیر (Allium sativum) در چهار سطح 0 (T0), 10/0 (T1), 15/0 (T2) و 20/0 (T3) گرم اسانس سیر بر کیلوگرم جیره غذایی بر شاخص های رشد و بقاء, شاخص های بیوشیمیایی خون و آنزیم های گوارشی ماهی زبرا دانیو (Danio rerio) انجام گرفت. لاروها از زمان شروع تغذیه فعال به مدت 60 روز با جیره های غذایی آزمایشی تغذیه شدند. نتایج نشان داد که ماهیان تغذیه شده با جیره های غذایی آزمایشی بطور معنی داری در شاخص های رشد و بقاء نسبت به گروه شاهد در شرایط بهتری قرار داشتند (05/0>p). بر طبق نتایج, کمترین میزان گلوکز (mg/dl08/0± 35/18) و کلسترول (mg/dl 06/0± 55/3) در تیمار T3 مشاهده شد و دارای اختلاف معنی داری با گروه شاهد و سایر تیمارهای آزمایشی بود (05/0>p) در حالیکه بیشترین میزان پروتئین کل (g/dl 09/0± 51/2) در تیمارهای T2 و T3 اندازه گیری شد که دارای اختلاف معنی داری با گروه شاهد و تیمار T1 می باشد (05/0>p). مقدار آنزیم پروتئاز در تمامی ماهیان تغذیه شده با تیمارهای آزمایشی افزایش یافت (05/0>p), اما در مورد آنزیم های لیپاز و آمیلاز, تنها در تیمارهای T2 و T3 به طور معنی داری تحت تأثیر اسانس گیاه سیر قرار گرفتند (05/0>p). بالاترین مقادیر آنزیم های آمیلاز(U/mg protein 13/0± 11/9), لیپاز (U/mg protein 10/0± 55/2) و پروتئاز (U/mg protein 10/0± 03/4) در T3 مشاهده گردید. بین تیمارهای T2 و T3 به لحاظ مقدار آنزیم پروتئاز اختلاف معنی داری وجود نداشت (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    متین فر، عباس، عنایت غلام پور، طیبه، شعبانی کاکرودی، سمانا، و فدایی راینی، مهدیه. (1397). تأثیر اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد و بقاء, برخی شاخص های بیوشیمیایی خون و آنزیم های گوارشی ماهی زبرا دانیو (Danio rerio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(6 )، 143-149. SID. https://sid.ir/paper/4805/fa

    Vancouver: کپی

    متین فر عباس، عنایت غلام پور طیبه، شعبانی کاکرودی سمانا، فدایی راینی مهدیه. تأثیر اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد و بقاء, برخی شاخص های بیوشیمیایی خون و آنزیم های گوارشی ماهی زبرا دانیو (Danio rerio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(6 ):143-149. Available from: https://sid.ir/paper/4805/fa

    IEEE: کپی

    عباس متین فر، طیبه عنایت غلام پور، سمانا شعبانی کاکرودی، و مهدیه فدایی راینی، “تأثیر اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد و بقاء, برخی شاخص های بیوشیمیایی خون و آنزیم های گوارشی ماهی زبرا دانیو (Danio rerio)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 6 ، pp. 143–149، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4805/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button