مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

571
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

589
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف پربیوتیک جیره بر شاخص های رشد و برخی شاخص های ایمنی غیر اختصاصی در ماهی دانیو گورخری (Danio rerio)

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 58

چکیده

 هدف از این مطالعه بررسی تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد و شاخص های ایمنی غیراختصاصی ماهی دانیو گورخری (Danio rerio) بود. تعداد 420 قطعه ماهی 1/0± 45 میلی گرم) به طور کاملا تصادفی در چهار تیمار با سه تکرار در آکواریوم ها توزیع شده و با چهار جیره آزمایشی حاوی صفر, 5/0, 1 و 2 درصد پربیوتیک به مدت 8 هفته غذادهی شدند. در پایان دوره شاخص های رشد, کارایی مصرف جیره (وزن نهایی, ضریب رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی) و نیز شاخص های ایمنی غیراختصاصی (سطوح ایمونوگلوبولین کل, پروتئین کل و فعالیت آنزیم آلکالین فسفاتاز) بررسی شد. نتایج به دست آمده نشان داد استفاده از سطوح مختلف گالاکتوالیگوساکارید اثر معنی داری بر شاخص های رشد نداشت (05/0P>). همچنین بررسی شاخص های ایمنی غیر اختصاصی نشان داد که استفاده از سطوح 5/0 و 2 درصد گالاکتوالیگوساکارید باعث افزایش معنی دار ایمونوگلوبولین کل گردید (05/0P<). بررسی میزان فعالیت آلکالین فسفاتاز موید این است که سطح 2 درصد پربیوتیک باعث افزایش معنی دار فعالیت آلکالین فسفاتاز شد (05/0P<). میزان پروتئین کل نیز نشان داد که هر سه سطح گالاکتوالیگوساکارید باعث افزایش معنی دار میزان پروتئین کل می شود (05/0P<). با توجه به این نتایج به نظر می رسد استفاده از سطوح بالای گالاکتوالیگوساکارید (2 درصد) باعث افزایش شاخص های ایمنی غیراختصاصی در ماهی دانیو گورخری می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی، سمیرا، حسینی فر، سیدحسین، حاجی مرادلو، عبدالمجید، و کلنگی میان دره، حامد. (1396). اثرات سطوح مختلف پربیوتیک جیره بر شاخص های رشد و برخی شاخص های ایمنی غیر اختصاصی در ماهی دانیو گورخری (Danio rerio). بوم شناسی آبزیان، 7(2 )، 49-58. SID. https://sid.ir/paper/242914/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی سمیرا، حسینی فر سیدحسین، حاجی مرادلو عبدالمجید، کلنگی میان دره حامد. اثرات سطوح مختلف پربیوتیک جیره بر شاخص های رشد و برخی شاخص های ایمنی غیر اختصاصی در ماهی دانیو گورخری (Danio rerio). بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1396؛7(2 ):49-58. Available from: https://sid.ir/paper/242914/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا یوسفی، سیدحسین حسینی فر، عبدالمجید حاجی مرادلو، و حامد کلنگی میان دره، “اثرات سطوح مختلف پربیوتیک جیره بر شاخص های رشد و برخی شاخص های ایمنی غیر اختصاصی در ماهی دانیو گورخری (Danio rerio)،” بوم شناسی آبزیان، vol. 7، no. 2 ، pp. 49–58، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242914/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button