APA:
کپیعلی قورچی، حمیدرضا، برزگر، محسن، سحری، محمدعلی، و عباسی، سلیمان. (1393). ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیر فعال سازی ریززنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(44)، 23-33. SID. https://sid.ir/paper/482035/fa
Vancouver:
کپیعلی قورچی حمیدرضا، برزگر محسن، سحری محمدعلی، عباسی سلیمان. ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیر فعال سازی ریززنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(44):23-33. Available from: https://sid.ir/paper/482035/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا علی قورچی، محسن برزگر، محمدعلی سحری، و سلیمان عباسی، “ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیر فعال سازی ریززنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 44، pp. 23–33، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482035/fa