مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,146
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

610
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاهش زیستی آفلاتوکسین B1 در آرد گندم با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه

صفحات

 صفحه شروع 701 | صفحه پایان 710

کلیدواژه

آفلاتوکسین B1Q2

چکیده

 زمینه: مطمئن ترین روش کاهش مایکوتوکسین ها در مواد غذایی آلوده به آن استفاده از گونه های خاصی از میکروب ها است. هدف از این مطالعه ارزیابی کاهش زیستی آفلاتوکسین b1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در نمونه های آرد گندم جمع آوری شده در شهرستان چالوس (استان مازندران, شمال ایران) می باشد.مواد و روش ها: 22 نمونه از آرد گندم از لحاظ آلودگی به آفلاتوکسین b1 به روش الایزا اندازه گیری و سپس مخمر ساکارومایسس سرویزیه به آرد گندم اولیه افزوده شد. پس از 48 ساعت برای بار دوم میزان سم به روش الایزا اندازه گیری گردید. برای تجزیه و تحلیل آماری از نرم افزار آماری SPSS ویرایش 19 و آزمون آماری تی تست استفاده شد.یافته ها: طبق نتایج به دست آمده تمامی 22 نمونه از آرد گندم آلوده به آفلاتوکسین b1 بودند. بیشترین و کمترین غلظت این سم در آرد گندم اولیه یا خام به ترتیب 10.6 و 1.1 نانوگرم بر گرم بود. پس از افزودن مخمر ساکارومایسس سرویزیه به آرد گندم مقدار این سم کاهش یافت و به ترتیب 9.1 و 0.5 نانوگرم بر گرم تعیین شد.نتیجه گیری: اثر مهارکنندگی ساکارومایسس سرویزیه و کاهش دادن آفلاتوکسین b1 در آرد گندم در این تحیق ثابت شد. بنابراین می توان امیدوار بود از مخمر ساکارومایسس سرویزیه به عنوان عامل خنثی کننده این سم در آرد می توان استفاده نمود. مصرف محصولات آلوده به آفلاتوکسین b1 سلامت مصرف کنندگان را به مخاطره می اندازد, لذا کاهش این سم در مواد غذایی می بایست مورد توجه قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عظیمی، مهسا، غلام پورعزیزی، عیسی، روحی، سمانه، و زابلی، فاطمه. (1394). کاهش زیستی آفلاتوکسین B1 در آرد گندم با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه. طب جنوب، 18(4)، 701-710. SID. https://sid.ir/paper/34134/fa

    Vancouver: کپی

    عظیمی مهسا، غلام پورعزیزی عیسی، روحی سمانه، زابلی فاطمه. کاهش زیستی آفلاتوکسین B1 در آرد گندم با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه. طب جنوب[Internet]. 1394؛18(4):701-710. Available from: https://sid.ir/paper/34134/fa

    IEEE: کپی

    مهسا عظیمی، عیسی غلام پورعزیزی، سمانه روحی، و فاطمه زابلی، “کاهش زیستی آفلاتوکسین B1 در آرد گندم با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه،” طب جنوب، vol. 18، no. 4، pp. 701–710، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34134/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button