APA:
کپیکرملاچعب، عزیز، و قرینه، محمدحسین. (1393). تاثیر کمبود آب قابل دسترس و غلظت سیلیسیم محلول غذایی بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک, بیوشیمیایی و رشد گیاه گندم. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 5(20)، 153-163. SID. https://sid.ir/paper/482269/fa
Vancouver:
کپیکرملاچعب عزیز، قرینه محمدحسین. تاثیر کمبود آب قابل دسترس و غلظت سیلیسیم محلول غذایی بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک, بیوشیمیایی و رشد گیاه گندم. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1393؛5(20):153-163. Available from: https://sid.ir/paper/482269/fa
IEEE:
کپیعزیز کرملاچعب، و محمدحسین قرینه، “تاثیر کمبود آب قابل دسترس و غلظت سیلیسیم محلول غذایی بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک, بیوشیمیایی و رشد گیاه گندم،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 5، no. 20، pp. 153–163، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482269/fa