مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

648
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

159
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شرایط مختلف پوست گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 124

چکیده

 هدف از پوست گیری دانه کلزا کاهش مقدار فیبر, بهبود ارزش غذایی کنجاله, و بالا بردن راندمان استخراج و کیفیت روغن است. اتصال بین پوسته و مغز دانه بسیار قوی است, لذا قبل از پوست گیری دانه ها باید مشروط شوند. بدین منظور دانه کلزا, تحت تاثیر دو تیمار مرطوب کردن شامل خیساندن در آب مقطر با دمای 22 درجه سانتی گراد به مدت 70 و 100 دقیقه, بخار دادن با بخار اشباع و بخار تحت فشار هر کدام به مدت 5 و 10 دقیقه, و سپس تیمار خشک کردن در سه سطح, آفتابی, هوای گرم 55, و 65 درجه سانتی گراد قرار گرفتند. نتایج نشان داد روش خیساندن به مدت 100 دقیقه و خشک کردن در دمای 65 درجه سانتی گراد بیشترین راندمان پوست گیری (86.5 درصد) را دارد, در حالی که استفاده از بخار اشباع به مدت 5 دقیقه و خشک کردن آفتابی دارای کمترین راندمان پوست گیری است. مقایسه میانگین ها نیز نشان داد که مقدار روغن در دو روش خیساندن به مدت 70 و 100 دقیقه و خشک کردن در دماهای 55 و 65 درجه سانتی گراد تفاوت معنی داری دیده نشد, اگر چه نسبت به سایر روش ها بالاتر بود. شرایط مختلف پوست گیری نیز در تمامی موارد بر مقدار اسیدیته و عدد پراکسید, یا به عبارت دیگر کیفیت روغن استحصالی تاثیر معنی داری نداشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدزاده، جلال، فامیل مومن، رضا، و مفتون آزاد، ندا. (1385). اثر شرایط مختلف پوست گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 7(26)، 111-124. SID. https://sid.ir/paper/482668/fa

    Vancouver: کپی

    محمدزاده جلال، فامیل مومن رضا، مفتون آزاد ندا. اثر شرایط مختلف پوست گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1385؛7(26):111-124. Available from: https://sid.ir/paper/482668/fa

    IEEE: کپی

    جلال محمدزاده، رضا فامیل مومن، و ندا مفتون آزاد، “اثر شرایط مختلف پوست گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 7، no. 26، pp. 111–124، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482668/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button