APA:
کپیقیومی جونیانی، الهام، خوشخو، ژاله، مطلبی، عباسعلی، و مرادی، یزدان. (1390). تاثیر روش های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 20(2 (مسلسل 75))، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/4835/fa
Vancouver:
کپیقیومی جونیانی الهام، خوشخو ژاله، مطلبی عباسعلی، مرادی یزدان. تاثیر روش های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1390؛20(2 (مسلسل 75)):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/4835/fa
IEEE:
کپیالهام قیومی جونیانی، ژاله خوشخو، عباسعلی مطلبی، و یزدان مرادی، “تاثیر روش های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 20، no. 2 (مسلسل 75)، pp. 97–108، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4835/fa