مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,678
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

802
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ

صفحات

 صفحه شروع 88 | صفحه پایان 96

چکیده

دانه بارهنگ دارای خواص دارویی و تغذیه ای متعددی می باشد, لذا دانستن خواص مهندسی آن در طراحی تجهیزات پس از برداشت ضروری است. در این تحقیق خواص مهندسی دانه بارهنگ, به دلیل تولید موسیلاژ توسط دانه, فقط در یک سطح رطوبتی تعیین گردید. متوسط جرم هزار دانه 147mg و میانگین دانسیته توده, دانسیته حقیقی و درصد تخلخل به ترتیب 1283kg\m3, 701.8kg\m3 و % 45.3 محاسبه شد. ضریب اصطکاک استاتیکی برای 5 سطح تخته چند لایه, لاستیک, شیشه, فایبرگلاس و ورق گالوانیزه اندازه گیری شده و مقادیر میانگین آن به ترتیب 0.51, 0.46, 0.36, 0.35 و 0.33 تعیین شد. زاویه ریپوز تخلیه و زاویه ریپوز پر کردن به ترتیب˚36.1 و˚18.1 و سرعت حد 1.86m\s به دست آمد. توسط پردازش تصویر میانگین طول, عرض و سطح به ترتیب  29.6344×104mµ2, 514.8mµ, 778.9mµ و میانگین ضریب کرویت, ضریب گردی و نسبت نما به ترتیب .0.996, 0.62 و 1.52 به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی، سیدمحمدعلی، زاهدی، یونس، و مهدویان مهر، هادی. (1388). بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2 (نیمه دوم))، 88-96. SID. https://sid.ir/paper/485010/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی سیدمحمدعلی، زاهدی یونس، مهدویان مهر هادی. بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛5(2 (نیمه دوم)):88-96. Available from: https://sid.ir/paper/485010/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدعلی رضوی، یونس زاهدی، و هادی مهدویان مهر، “بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 88–96، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485010/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button