APA:
کپیشهبازی، حسنعلی، ذوالفقاران، اردوان، قائمی، علیرضا، احمدی، مسعود، و محمدیان، رحیم. (1393). اثرات مقادیر متفاوت آب و شوری آن بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند. مجله چغندرقند، 30(2)، 183-192. SID. https://sid.ir/paper/485611/fa
Vancouver:
کپیشهبازی حسنعلی، ذوالفقاران اردوان، قائمی علیرضا، احمدی مسعود، محمدیان رحیم. اثرات مقادیر متفاوت آب و شوری آن بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند. مجله چغندرقند[Internet]. 1393؛30(2):183-192. Available from: https://sid.ir/paper/485611/fa
IEEE:
کپیحسنعلی شهبازی، اردوان ذوالفقاران، علیرضا قائمی، مسعود احمدی، و رحیم محمدیان، “اثرات مقادیر متفاوت آب و شوری آن بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند،” مجله چغندرقند، vol. 30، no. 2، pp. 183–192، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485611/fa