مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,927
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

310
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سن نشا و میزان بذر مصرفی در سینی نشا بر عملکرد و اجزای کرد برنج در منطقه اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر سن نشا و میزان بذر مصرفی در سینی نشا بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم سازندگی, پژوهشی دو ساله (1387-1386) در مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان (ایستگاه تحقیقات شهید فزوه) به صورت آزمایش کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار انجام شد. در این طرح سه سن نشا شامل نشا های 25, 30 و 35 روزه به عنوان فاکتور اصلی و چهار میزان بذر در سینی نشا شامل 80, 100, 120 و 140 گرم بذر فاکتور فرعی را تشکیل می دادند. نتایج نشان داد انتقال نشا در سنین 30 و 35 روز به ترتیب با عملکردهای 6220 و 6240 کیلوگرم در هکتار از نظر عملکرد تفاوت معنی داری نداشتند اما هر دو تیمار به طور معنی دار عملکرد بالاتری نسبت به تیمار انتقال نشا در سن 25 روز با عملکردی معادل 5530 کیلوگرم در هکتار نشان دادند. افزایش طول خوشه, تعداد دانه در خوشه و وزن هزار دانه از دلایل افزایش عملکرد در تیمار انتقال نشا با سن 30 روز نسبت به نشا های 25 روزه بودند. ارتفاع نشاهای 30 و 35 روزه به ترتیب 5 و6 درصد بیشتر از نشا 25 روزه بود. مصرف 100 گرم بذر برای هر سینی نشا, با تولید 6380 کیلوگرم عملکرد دانه در هکتار بالاترین مقدار عملکرد نسبت به سایر تیمارها را داشت. طول خوشه و تعداد دانه در خوشه با مصرف 100 گرم بذر برای هر سینی نشا, به طور معنی دار نسبت به سایر تیمارها افزایش یافت. نتایج این پژوهش نشان داد نشا های با سن 30 روز و مصرف 100 گرم بذر برای هر سینی نشا, برای به دست آوردن عملکرد حداکثر برای برنج رقم سازندگی قابل پیشنهاد است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی، احمد، و جلالی، امیرهوشنگ. (1393). تاثیر سن نشا و میزان بذر مصرفی در سینی نشا بر عملکرد و اجزای کرد برنج در منطقه اصفهان. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(12)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/487433/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی احمد، جلالی امیرهوشنگ. تاثیر سن نشا و میزان بذر مصرفی در سینی نشا بر عملکرد و اجزای کرد برنج در منطقه اصفهان. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(12):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/487433/fa

    IEEE: کپی

    احمد رمضانی، و امیرهوشنگ جلالی، “تاثیر سن نشا و میزان بذر مصرفی در سینی نشا بر عملکرد و اجزای کرد برنج در منطقه اصفهان،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 12، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/487433/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button