Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

362
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

116
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات جیره بر رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamenskii, 1901)

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 94

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدزاده، صدیقه، نویریان، حمید، اورجی، حسین، و فلاحتکار، بهرام. (1391). تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات جیره بر رشد, بازماندگی و ترکیبات بدن بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamenskii, 1901). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 21(4 (مسلسل 81))، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/488163/fa

    Vancouver: کپی

    محمدزاده صدیقه، نویریان حمید، اورجی حسین، فلاحتکار بهرام. تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات جیره بر رشد, بازماندگی و ترکیبات بدن بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamenskii, 1901). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1391؛21(4 (مسلسل 81)):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/488163/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه محمدزاده، حمید نویریان، حسین اورجی، و بهرام فلاحتکار، “تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات جیره بر رشد, بازماندگی و ترکیبات بدن بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamenskii, 1901)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 21، no. 4 (مسلسل 81)، pp. 85–94، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/488163/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا