APA:
کپیهاشمی، زهرا، حجتی، محمد، و طاهانژاد، محمد. (1394). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراج شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ کردنی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 431-462. SID. https://sid.ir/paper/491773/fa
Vancouver:
کپیهاشمی زهرا، حجتی محمد، طاهانژاد محمد. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراج شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ کردنی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):431-462. Available from: https://sid.ir/paper/491773/fa
IEEE:
کپیزهرا هاشمی، محمد حجتی، و محمد طاهانژاد، “ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراج شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ کردنی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 431–462، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491773/fa