APA:
کپینادیان، حبیب اله، جعفری، سیروس، و ناطق زاده، بهزاد. (1394). اثر سطوح مختلف شوری و کود اوره بر مولفه های رشد, میزان پرولین, ترکیب یونی شربت نی و جذب برخی از عناصر غذایی توسط نیشکر (واریته تجاری CP69- 1062). تنش های محیطی در علوم زراعی، 8(1)، 51-63. SID. https://sid.ir/paper/492032/fa
Vancouver:
کپینادیان حبیب اله، جعفری سیروس، ناطق زاده بهزاد. اثر سطوح مختلف شوری و کود اوره بر مولفه های رشد, میزان پرولین, ترکیب یونی شربت نی و جذب برخی از عناصر غذایی توسط نیشکر (واریته تجاری CP69- 1062). تنش های محیطی در علوم زراعی[Internet]. 1394؛8(1):51-63. Available from: https://sid.ir/paper/492032/fa
IEEE:
کپیحبیب اله نادیان، سیروس جعفری، و بهزاد ناطق زاده، “اثر سطوح مختلف شوری و کود اوره بر مولفه های رشد, میزان پرولین, ترکیب یونی شربت نی و جذب برخی از عناصر غذایی توسط نیشکر (واریته تجاری CP69- 1062)،” تنش های محیطی در علوم زراعی، vol. 8، no. 1، pp. 51–63، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492032/fa