APA:
کپیدانای طوس، امیرحسین، فرازمند، حسین، اولیایی ترشیز، علی، و سیرجانی، محمد. (1392). تاثیر عصاره فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره پسیل معمولی پسته, Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی. مهار زیستی در گیاه پزشکی، 1(2)، 91-99. SID. https://sid.ir/paper/493731/fa
Vancouver:
کپیدانای طوس امیرحسین، فرازمند حسین، اولیایی ترشیز علی، سیرجانی محمد. تاثیر عصاره فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره پسیل معمولی پسته, Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی. مهار زیستی در گیاه پزشکی[Internet]. 1392؛1(2):91-99. Available from: https://sid.ir/paper/493731/fa
IEEE:
کپیامیرحسین دانای طوس، حسین فرازمند، علی اولیایی ترشیز، و محمد سیرجانی، “تاثیر عصاره فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره پسیل معمولی پسته, Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی،” مهار زیستی در گیاه پزشکی، vol. 1، no. 2، pp. 91–99، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493731/fa