APA:
کپیمیرواقفی، علیرضا، علی، محسن، و اسدی جمنانی، فرزاد. (1393). بررسی تاثیر افزودن ویتامین E سلنیوم و C به جیره بر پارامترهای شاخص در سیستم دفاع آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792). پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 2(4)، 33-48. SID. https://sid.ir/paper/496571/fa
Vancouver:
کپیمیرواقفی علیرضا، علی محسن، اسدی جمنانی فرزاد. بررسی تاثیر افزودن ویتامین E سلنیوم و C به جیره بر پارامترهای شاخص در سیستم دفاع آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792). پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1393؛2(4):33-48. Available from: https://sid.ir/paper/496571/fa
IEEE:
کپیعلیرضا میرواقفی، محسن علی، و فرزاد اسدی جمنانی، “بررسی تاثیر افزودن ویتامین E سلنیوم و C به جیره بر پارامترهای شاخص در سیستم دفاع آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 2، no. 4، pp. 33–48، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/496571/fa