APA:
کپیکریم زاده، جعفر، کرامت امیرکلایی، عبدالصمد، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و کریم زاده، قاسم. (1390). اثر متقابل سلنیوم و چربی جیره بر ترکیب اسید چرب بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 20(4 (مسلسل 77))، 107-116. SID. https://sid.ir/paper/5071/fa
Vancouver:
کپیکریم زاده جعفر، کرامت امیرکلایی عبدالصمد، عابدیان کناری عبدالمحمد، کریم زاده قاسم. اثر متقابل سلنیوم و چربی جیره بر ترکیب اسید چرب بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1390؛20(4 (مسلسل 77)):107-116. Available from: https://sid.ir/paper/5071/fa
IEEE:
کپیجعفر کریم زاده، عبدالصمد کرامت امیرکلایی، عبدالمحمد عابدیان کناری، و قاسم کریم زاده، “اثر متقابل سلنیوم و چربی جیره بر ترکیب اسید چرب بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 20، no. 4 (مسلسل 77)، pp. 107–116، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5071/fa