APA:
کپیسیبی، محمد، خزاعی، حمیدرضا، و نظامی، احمد. (1395). اثر غلظت, زمان و نحوه ی مصرف عصاره ی جلبک دریایی بر برخی ویژگی های مرفولوژیک ریشه و اندام هوایی گیاه گلرنگ. فیزیولوژی گیاهان زراعی، 8(29)، 5-21. SID. https://sid.ir/paper/497906/fa
Vancouver:
کپیسیبی محمد، خزاعی حمیدرضا، نظامی احمد. اثر غلظت, زمان و نحوه ی مصرف عصاره ی جلبک دریایی بر برخی ویژگی های مرفولوژیک ریشه و اندام هوایی گیاه گلرنگ. فیزیولوژی گیاهان زراعی[Internet]. 1395؛8(29):5-21. Available from: https://sid.ir/paper/497906/fa
IEEE:
کپیمحمد سیبی، حمیدرضا خزاعی، و احمد نظامی، “اثر غلظت, زمان و نحوه ی مصرف عصاره ی جلبک دریایی بر برخی ویژگی های مرفولوژیک ریشه و اندام هوایی گیاه گلرنگ،” فیزیولوژی گیاهان زراعی، vol. 8، no. 29، pp. 5–21، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497906/fa