APA:
کپیپاکار، نرگس، پیرسته انوشه، هادی، و امام، یحیی. (1393). اثر غلظت های متفاوت سالسیلیک اسید بر ویژگی های کمی و کیفی جو در شرایط تنش شوری. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(14)، 191-201. SID. https://sid.ir/paper/501585/fa
Vancouver:
کپیپاکار نرگس، پیرسته انوشه هادی، امام یحیی. اثر غلظت های متفاوت سالسیلیک اسید بر ویژگی های کمی و کیفی جو در شرایط تنش شوری. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(14):191-201. Available from: https://sid.ir/paper/501585/fa
IEEE:
کپینرگس پاکار، هادی پیرسته انوشه، و یحیی امام، “اثر غلظت های متفاوت سالسیلیک اسید بر ویژگی های کمی و کیفی جو در شرایط تنش شوری،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 14، pp. 191–201، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501585/fa