Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

548
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

260
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیده شده سیب در طول زمان با استفاده از پردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 677 | صفحه پایان 693

چکیده

 هدف از انجام این تحقیق بررسی تغییرات ایجاد شده در بافت لهید ه سیب در طول زمان می باشد. در تصاویر مرئی از شاخص زردی و در تصاویر گرمایی از شاخص دما جهت بررسی تغییرات استفاده شد. نتایج نشان داد که با گذشت زمان از مقدار شاخص زردی بافت لهیده تا حدود 15 روز پس از لهیدگی کاسته شده و بعد از این مرحله روند افزایشی پیدا می کند. نتایج حاصل از تصویر برداری گرمایی نشان داد که دمای بافت کبود شده پس از اعمال ضربه تا 56 ساعت پس از لهیدگی خنک تر از بافت سالم, از 56 تا 96 ساعت تقریبا هم دما و پس از 96 ساعت گرم تر از بافت سالم, با اختلافی بین 1-0.5 درجه سلسیوس است.به منظور بررسی شاخص زردی از طرح آزمایشی فاکتوریل بر پایه طرح های کاملا تصادفی استفاده شد. در این طرح اثر سه عامل زمان, انرژی و سطح سیب بر روی شاخص زردی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد اثر زمان و سطح سیب بر روی شاخص زردی در سطح احتمال 5 درصد معنی دار است. تا 48 ساعت پس از لهیدگی تغییرات رنگ با چشم قابل مشاهده نیست, این در حالی است که در این زمان بافت لهیده سیب خنک تر از بافت سالم است. پس از 48 ساعت لهیدگی به صورت کبودی در تصاویر مرئی قابل مشاهده می باشد. این در حالی است که در بازه زمانی48 تا 96 ساعت پس از ضربه, تضاد دمایی بین ناحیه لهیده و بقیه نواحی در تصاویر گرمایی وجود ندارد. با گذشت زمان از360 ساعت به دلیل افزایش شاخص زردی و تغییر رنگ بافت لهیده از کبودی به سمت سفیدی از قابلیت تصاویر مرئی برای تشخیص بافت لهیده کاسته می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دوستی ایرانی، امید، گلزاریان، محمودرضا، آق خانی، محمدحسین، و صدرنیا، حسن. (1394). بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیده شده سیب در طول زمان با استفاده از پردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 677-693. SID. https://sid.ir/paper/501962/fa

    Vancouver: کپی

    دوستی ایرانی امید، گلزاریان محمودرضا، آق خانی محمدحسین، صدرنیا حسن. بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیده شده سیب در طول زمان با استفاده از پردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):677-693. Available from: https://sid.ir/paper/501962/fa

    IEEE: کپی

    امید دوستی ایرانی، محمودرضا گلزاریان، محمدحسین آق خانی، و حسن صدرنیا، “بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیده شده سیب در طول زمان با استفاده از پردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 677–693، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501962/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا