APA:
کپیدوستی ایرانی، امید، گلزاریان، محمودرضا، آق خانی، محمدحسین، و صدرنیا، حسن. (1394). بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیده شده سیب در طول زمان با استفاده از پردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 677-693. SID. https://sid.ir/paper/501962/fa
Vancouver:
کپیدوستی ایرانی امید، گلزاریان محمودرضا، آق خانی محمدحسین، صدرنیا حسن. بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیده شده سیب در طول زمان با استفاده از پردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):677-693. Available from: https://sid.ir/paper/501962/fa
IEEE:
کپیامید دوستی ایرانی، محمودرضا گلزاریان، محمدحسین آق خانی، و حسن صدرنیا، “بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیده شده سیب در طول زمان با استفاده از پردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 677–693، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501962/fa