APA:
کپیرجبی، راحله، طهماسبی، رضا، دیانی، امید، و خضری، امین. (1396). تاثیر افزودن ضایعات خرما بر کیفیت سیلاژ یونجه و قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه ای گوسفند کرمانی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 30(1 (پیاپی 114) )، 77-88. SID. https://sid.ir/paper/502309/fa
Vancouver:
کپیرجبی راحله، طهماسبی رضا، دیانی امید، خضری امین. تاثیر افزودن ضایعات خرما بر کیفیت سیلاژ یونجه و قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه ای گوسفند کرمانی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(1 (پیاپی 114) ):77-88. Available from: https://sid.ir/paper/502309/fa
IEEE:
کپیراحله رجبی، رضا طهماسبی، امید دیانی، و امین خضری، “تاثیر افزودن ضایعات خرما بر کیفیت سیلاژ یونجه و قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه ای گوسفند کرمانی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 1 (پیاپی 114) ، pp. 77–88، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502309/fa