به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ترئونین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره آغازین (1 تا 21 روزگی)، آزمایشی با استفاده از 600 قطعه جوجه گوشتی و در قالب طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار، 5 تکرار و 30 قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی انجام گردید. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح 0.66، 0.76، 0.86، 0.96، 1.06 و 1.16 درصد ترئونین بودند. فاکتورهای اندازه گیری شده شامل: افزایش وزن روزانه، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و پاسخ های ایمنی بودند. نتایج نشان داد که افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذایی تحت تاثیر سطوح ترئونین قرار گرفتند (p<0.05). از طرفی، پاسخ به گلبول قرمز گوسفندی، ایمنوگلوبولین G، ایمنوگلوبولین M، هتروفیل، لنفوسیت و نسبت هتروفیل به لنفوسیت تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (p<0.05). بر اساس نتایج بدست آمده می توان نتیجه گیری کرد که استفاده از ترئونین به میزان 0.86 درصد در جیره باعث بهبود در عملکرد پرنده می شود.