APA:
کپیافروغ، فرزانه، و فرجی، محمد. (1395). اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(2 )، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/505398/fa
Vancouver:
کپیافروغ فرزانه، فرجی محمد. اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(2 ):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/505398/fa
IEEE:
کپیفرزانه افروغ، و محمد فرجی، “اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 2 ، pp. 45–54، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505398/fa